تفاهم نامه افسران کنترل بندری در حوزه اقیانوس هند

سیستم مدیریت


به منظور ایجاد یک تفاهم نامه افسران کنترل بندری در حوزه اقیانوس هند (IOMOU) جلسات مقدماتی آن در دو مرحله ابتدا در اکتبر 1997 میلادی در هند و سپس در ژوئن 1998 در آفریقای جنوبی، تشکیل گردید. هدف اصلی سیستم افسران کنترل بندری، بررسی وضعیت شناورهای خارجی متردد در بنادر تحت کنترل آنها از نظر میزان تطابق با الزامات کنوانسیون های بین المللی دریایی می باشد.

اتصالات تخلیه استاندارد روغن های پسماند و فاضلاب شناورها

قوانین و مقررات


یکی از اقدامات معمول شناور ها، تحویل پسماند های روغن (Sludge) و فاضلاب (Sewage) به تسهیلات دریافت کننده (reception facilities) آنهاست. در این راستا، برای هر کدام از پسماندها و فاضلاب، اتصال تخلیه استانداردی وجود دارد. این مقاله به ذکر مشخصات و الزامات این اتصالات بر اساس قوانین و مقررات کنوانسیون مارپل می پردازد.

مشارکت شرکت فوگرو پگاسوس با سازمان بندرگاه های امارات متحده عربی در حوزه استفاده از فناوری های خودران و کنترل از راه دور

جهان


این شرکت ها که از ماه مارس امسال با یکدیگر همکاری می کنند، توافقی در زمینه استفاده از فناوری های خودران و کنترل از راه دور در غرب آسیا، امضا کرده اند. طی این مشارکت، دستورالعمل هایی برای آماده سازی امارات متحده عربی به منظور پذیرش شناور های سطحی خودران (USV) و همچنین ساخت و اجرای بستر مناسب این فناوری ها، تهیه و ایجاد می گردد.

قوانین مربوط به ابعاد شناورهای قابل پذیرش در بنادر کشور کویت شفاف شد

ایران


مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با اشاره به تغییر مکرر قوانین مربوط به ابعاد شناور قابل پذیرش در بنادر کویت گفت: این مساله موجب تحمیل هزینه‌های زیادی به مالکین شناورها شده که توسط طرف کویتی در پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و کویت شفاف شد.

توسعه تبادلات تجاری و همکاری‌های دوجانبه بین ایران و روسیه

ایران


رئیس اتاق بازرگانی و صنعت استان تومسک روسیه به همراه مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در بازدید از زیرساخت‌ها و توانمندی‌های مجتمع بندری انزلی با اشاره به توسعه تبادلات تجاری و همکاری های دوجانبه بین ایران و روسیه گفت: بسیار مشتاق هستیم که نمایشگاه مشترکی به منظور معرفی محصولات تولیدی و کالاهای تجاری استان تومسک روسیه در استان گیلان برگزار کنیم.